Try this mouth watering salad with masoor dal
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INGREDIENTS:
1 cup soaked masoor
1 tomato chopped
2 spring onions sliced
Salt
DRESSING:
1 tbsp extra virgin olive oil
1 tbsp apple cider vinegar
2 teaspoons chopped mint
¼ tsp ground cumin
Pinch of red chilli powder
DIRECTIONS:
Put the lentils/ masoor in a pot. Cover with water. Bring
to boil.
Cook until the lentils are just tender. Drain and keep aside to cool.
Gently toss the lentils with tomato, onions and salt.
Put the dressing
ingredients in a jar and shake well.
Drizzle over the salad and toss gently to
combine.
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More details and next program registration on
The FreedomFrom Diabetes website
Contact: Dr Pramod Tripathi office 7776077760
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आजची
पाक कृती: मिण्टी लेंटिल सलाड
1 कप
भिगोकर मसूर
1
टमाटर कटा हुआ
2
हरा स्प्रिंग ओनियन का प्याज कटा हुआ
( सादा प्याज भी चलेगा ... उपलब्धताके
अनुसार) नमक
ड्रेसिंग:
1
बड़ा चम्मच extra virgin olive oil
1
बड़ा चम्मच apple cider vinegar
2
चम्मच कटा हुआ पुदीना
¼ छोटा
चम्मच जमीन जीरा
लाल
मिर्च पाउडर का पिंच
दिशानिर्देश:
मसूर
को एक बर्तन में रख दे। पानी डाल के उबाले।
जब तक मसूर सॉफ्ट नहीं होती है तब तक
कुक करें।
निकालें और ठंडा करने के लिए अलग रखें।
टमाटर, प्याज और नमक के साथ मसूर को धीरे-धीरे
टॉस करें।
एक
जार में ड्रेसिंग सामग्री रखे और अच्छी तरह से हिलाओ।
सर्व्ह
करते समय ड्रेसिंग सॅलड पर डालकर टॉस करें...
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